rezolvarea problemelor.

Noi preluăm problemele dumneavostră şi depunem efort pentru a oferi răspunsuri adecvate în soluţionarea lor.

Fiecare problemă este unică, iar soluţiile noastre vin în întampinarea lor, prin particularizare.

Thinking

Sisteme de Alarmă

Fii mai sigur! Noi vă oferim sisteme complete de securitate care variază personalizat în funcţie de proiectele şi necesităţile dumneavoastră, dând astfel un plus de siguranţă institutiilor sau cămiului dumneavoastră.

 

Supraveghere Video

Vezi cine te fură! Nu-ţi lăsa afacerile la voia întâmplării, pentru ca din ce în ce mai puţini oameni de afaceri o fac. Contactaţi-ne şi cereţi-ne oferta, pentru că suntem specialişti şi pentru că este treaba noastră.

 

Sisteme Control Acces

Cheia e la tine! În ziua de astăzi, nevoia de a deţine controlul este din ce în ce mai mare şi mai diversificată pentru că avem mult mai multe de făcut. Noi vă scăpăm de o grija, asigurandu-vă că numai cine are cheia poate pătrunde.

 

Sisteme Antifurt Magazine

Inteligenţa digitală! Fie că aveţi un supermarket sau un magazin mic (ex. îmbrăcăminte, încălţăminte, librarii etc.) este indicat să aveţi un astfel sistem pentru a vă asigura că nimeni nu pleacă cu ce nu a cumparat.

 

Bariere Auto

Denotă un plus de eleganţă! Barierele auto oferă siguranţă pentru o arie largă de aplicaţii şi sunt, de obicei, concepute pentru zone industriale sau rezidenţiale.

 

Audit securitate fizică

Conform prevederilor legislative aflate în vigoare, analiza de risc la securitatea fizică are rolul de a identifica vulnerabilitățile și riscurile, de a determina nivelul de expunere la producerea unor incidente de securitate fizică. Totodată, ea trebuie să găsească și soluții în menținerea siguranței.